Light-filled space with recycled schoolhouse windows

Boho Chic Converted Warehouse

Daylesford, VIC, Australia

House

  • Photography Stills
  • TVC & Video
  • TV Series & Film
  • Events

The space

This space is part glass house and part conservatory with an interior that features beautiful plants and trees together with curated pieces, furniture, and art. Large recycled old schoolhouse windows are an integral part of the open plan room that includes a huge wool rug, throws and cushions to add a cosy aesthetic. The bedroom features high vaulted ceilings to emphasise a warehouse / glass house feel. This space is fitted with a small kitchenette.

All the important details

Indoor spaces
  • Dining
  • Lounge
  • Kitchen
  • Bathroom
  • Bedroom
Outdoor spaces
  • Bushland
  • Cottage Garden
  • Herb Garden
  • Heritage Garden
  • Native Garden
  • Potted Garden
Architectural style
  • Warehouse
Interior styling
  • Bohemian
  • Country
  • Rustic
  • Californian Style
  • Earthy
  • Cosy
The backdrop
  • Countryside
  • Regional Town

Stand out features

  • Natural light

Property logistics

  • Street parking
  • Kitchen
  • Toilets
  • Wifi
  • Street Access
  • Capacity Small (1-50)

Space suitable for

  • Stills photography
  • Video
  • TV commercials
  • TV series
  • Film
  • Productions
  • Events
$1,500 / day
Property name
Boho Chic Converted Warehouse
Booking calculator
$1,500 / day
Property name
Boho Chic Converted Warehouse
Booking calculator